Haii mummys , nak tnye pasal period late 2w bile cek hcg dgn clearblue tak naik double plakk ??

Dah byk kali cek still 1 line je kluar mase anak sulung senang plakk naik double line nye tuu.. Period teratur je cume kali ni die late plakk period bile cek tk naik 1 line pon

1 Balas

Itu namanya tak pregnant lah tu puan. Takut permulaan masalah hormon. Atau stress pun boleh sebabkan period lambat dtg. Period teratur should be clearblue or any test dah boleh detect double line if pregnant