perut mengeras dan cramps - edd 20/06/2024

dah 39 weeks, perut kerap mengeras and rasa macam senggugut. ada masa rasa macam nak serah diri je terus sebab tak tahan sangat sampai tak cukup nafas. nurse ada cakap takut saya tk dapat detect contractions since bump saya jenis keras and mampat. ada tak kat sini yang sama pengalaman macam saya? kitanya first mom, tak senang duduk dah dok fikir 🥲 #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

klau sy mmg Jenis bila dah nk bersalin perut mengeras..xde leaking..sakit or darah.bile sampai spital bukaan dah 5cm.sume ank camtu kecuali ank sulong

4mo ago

☺️..nnt klau dah bersalin update la