#thirdjourney #20w3d

Dah 2hari baby kick xbrenti 😂 smpai ibunya rasa xselesa.. paling kuat kick time ibu baring belah kiri.. bila kita usik2 tekan2 dia xnak gerak pulak.. time abi nak main dia diam yeee 😘 ni tgh merasa tendangan si kecik ☺️ tak sabar nk tunggu lutut@kaki dia timbul nnti 💖💖

#thirdjourney
#20w3d
2 Balas

sy 19wk dia aktif gak ..kalau duduk ke..paling aktif dia bila baring ke kiri.. sempat la sy pegang perut.. dia tendang 2 kali😅.. tekejut hahah