Berpantang boleh makan makanan bergoreng?

Dah 2 minggu berpantang bersalin normal,tapi luka jahitan belum sembuh lagi.Sy nak tnya boleh ke makan makanan bergoreng? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

selagi awak xde alergik dgn apa2 makanan awak boleh je nak makan. xde mslh. if risau boleh cuba makan sedikit dulu dn tengok ada effek tak lepas tu. kalau xde effek then okay je nak mkn awak

awk try je rasa dulu sikit tgk gatal ke tak, sy pantang czer seminggu dh makan ayam goreng salut tepung😅