My precious sweet lil bub.. Will always love you.. Goodbye birthclub October 2023..

Currently 8w pregnant tp semalam scan doctor kata baby takda heartbeat..Doc kata missed miscarriage.. Luruhhh hati mummy dengar nak.. Mummy nangis kat KK pandang monitor takde blip2 jantung awak😭 Sedih mummy sbb scan 7w mummy nmpak your hearbeat😢 Doakan sy dikurniakan zuriat oleh Allah ya mummies semua.. Semoga yg baik2 juga utk mommies semua.. #gravida14 p0+13

My precious sweet lil bub.. Will always love you.. Goodbye birthclub October 2023..
1 Balas

Allahuakbar 😢 saya doakan awak kuat! jgn risau, ada rezeki lebih baik utk awak & suami.. saya pun tahun lepas missed miscarriage jugak 😢 Alhamdulillah, 2bulan lepas gugur Allah bagi rezeki baby lagi.. InsyaAllah, Allah akan bagi rezeki baby yg sihat utk awak & suami awak Aamiin awak ada apa2 simptom tak after 7w tu? sign of miscarriage ke? sebab time 7w ada heatbeat kan..

2y ago

Tq mummy doakan sy.. Semoga Allah izinkan sy lahirkan zuriat sendiri aminn ya rabb.. Sy takda apa2 sign of miscarriage pn..😢 Itu lah yg terkilan sgt.. Sy igt pregnancy kalini okay la.. Takde spotting/bleed/cramp.. Nausea n sore breast pn masih ada.. Tp the fact that baby dah takda heartbeat dlm rahim tu.. Hanya yg lalui je tau rasa mcm mana kan😭lg satu sy terkilan sbb tak terigt pn nk record video nmpak heartbeat baby haritu.. Huhuhuhu