Sakit contraction

Contraction tu sakit perut yang memulas nak berak atau sakit perut macam senggugut ? Sy dah 36w takde rasa sakit apa2 pun. False contraction pun tak pernah kena. takut2 nanti sy buat rilek jee.. Ada orang rezeki dia takde rasa contraction tahu2 je dah buka 8cm.. Sy jadi tertanya2 sakit yang bagaimana.. #firstmom #newmom #bantujawab

13 Balas

sy masa ank 1st..sakit contraction..ank 2nd sy xde contraction truk..just mild..g spital jugak sbb x sedap hati..tau² dah 6cm..skrg pregnant no 3..kna jaga²..sbb dah ad hint²

Sy dah merasa dah. Memula ingat sakit tu biasa2 tp sy silap sakit dia rasa nak tumbuk muka org 🤣 sumpah sakit sangat2

macam perut kena perah .