contraction itu macam mana ?

contraction tu macam mana ya ? saya masih keliru . maaf saya first mom #pleasehelp #38week2day

1 Balas

Contraction tu ada 2. 1 palsu, 1 real. Contraction palsu tu bila perut mengeras, tegang dan akan hilang bila kita rest, baring sekejap. Sesetengah orang akan rasa sakit sikit atau tak langsung. Contraction real tu pulak bila kita rasa sakit di bahagian bawah, pinggang, belakang dan takkan hilang kalau kita try baring, rehat. Dia memang betul betul sakit macam kena senggugut period. Contraction real tu sakit dia kerap, sakit datang 5-10 minit. Make sure kena monitor kekerapan sakit tu. Harap jawapan ni membantu.

4mo ago

yer sakit main2 je