Segugut masa pregnant

Check pregnant 2 line dah seminggu shingga keharini. Ini Kali kedua Rasa segugut , menekan2 bawah perut . Takda berdarah , Lepas makan ubat Panadol . Hilang segugutnya. Persoalanya, normal ke? Ngisau . #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

Segugut masa pregnantGIF
8 Balas

Saya pun sama, 2-3 hari rasa cramp mcm nk sengugut. Tp upt still double line tiap hari cek. Tp berdasarkan pengalaman sy, (1kali miscarriage, 1 kali chemical pregnancy) selagi tak keluar spotting/bleeding selagi tu masih ada harapan, insyaAllah. Banyakkan bedrest sis.

sama lah. aku demam dah bnyk mkn pandaol. tngok2 period lambat seminggu dah. jd cek pregnancy naik 2 line. hrp2 x apa aku dah mkn banyak panadol…

ya.. sama dgn saya juga. sakit bwh perut tu rasa pedih, rasa memulas tp xada darah ke ape. kejap sakit kejap hlg.. mampu berdoa yg baik2 sahaja....

Saya rasa normal tu sis. Unless sakit yg tak tahan, boleh pergi check

Pi scan bawah,takut ectopic Pregnancy

Kadang2 sebab constipation jg tu sis

teruk sgt ke menekan tu? cuba pergi scan

2mo ago

maybe awal dpn scan genap 3minggu. tp .. rasa² nya tak terlambat ke? hm

Pregnant bole mkn panadol ke

2mo ago

kalau boleh, jgnlah. tp dah sakit sangat, tpaksa mkn.