Cser ( bersalin operation)

Cerita kan pengalaman dan dari segi emosi.. setelah bersalin operation. Saya sangat sangat memerlukan kata2 semangat. Lebih2 lagi untuk new mom Macam saya. #csermom #newlife

1 Balas

Stay semangat sis , sa pn bru bsalin czer hari khamis 18/5 ni td dr induce 48 jam last2 emergency czer , sis tidak sendirian , sis mesti kuat , memang penat nak jaga jahitan lg , jaga baby & breastfeeding and etc , sis mesti kuat , kta adalah orang terpilih untuk menikmati saat2 manis menjadi sorang ibu , tidak semua orang merasakan pengalaman seperti kita sis , saya yakin sis boleh and kuat hadap dugaan sebagai new mom , same as me , lam also new mom , we can do it sis! you not alone 💪🏻🙏🏻🫶🏻