kaki liter O

Bunda bundaa apa disini ada bayinya yg jarang di bedong atau tidak dibedong sama sekali ?? Dan bagaimana keadaan kakinya bundaa?? Kalo liter O gtu bun apa ngaruh sampe dewasa.. Agak parno Anakku usia 2 bulan bun... Dia memang gak suka dibedong kalo dibedong pasti berontak, tp pas anakku lahir mh pasti aku bedong, cuma jarang" Mohon dijawab bunda" ...

2 Tanggapan

kaki bayi emang gtu bun... lama" lurus... bany saya aja bedong full seminguan... minggu ke 2 cmn mlem... minggu ke 3 udah gc mau lagi dibedong... pling saat mertua ato ortu ke rmh baru bedong abis itu lepas

Anak pertama saya Gak pernah Di bedong Dari lahir bun,skrg umurnya udh 17 thn Gak Ada masalah masa bentuk kakinya,lurus2 aja.