al'Quran

bunda2 jangan lupa ya mendengarkan surah maryam dan surah yusuf kepada anak kita ..walau pun msih dalam kndungan tapi mreka mendengar. semoga klak menjdi anak yang sholeh dan sholehah. berbakti pda org tua dan menjdi org yg sukses terutama taat pada agama nya. slalu ingat pada pencipta nya yaitu allah swt dan kpd nabi kita nabi muhammad saw

2 Balas

Amiinn.. Kaka bole tak kongsi sikit ape jenama susu hamil yg baik utk ibu hamil.. 😁

5y ago

Iya ka.. Sy mmg nak susu prenagent tp yg perisa strawberry.. Tapi kat sini xde jenama prenagent.. 😐

amin