curhat

Bunda selama beberapa bln ini sya dirmh sya bosen skli setelh berhenti kerja...niatnya pgen hmil...tp blm diksh lg...aq jenuh sekli nga ad kegiatan...pling beres" rmh nyuci ngosok ngepel msak tiap hr seperti itu...akhir puasa kmren sya keguguran...sya pgen hmil tp drmh bosen...pengen kerja tp tr jauh dr suami...kn klo kerja sendri enk bli kbthan sendri pke duit sendri bebas... Sya dilema sekli bunda...disisi lain sya pgen pny bayi...disisi lain sya bosen drmh trs...disisi lain sya pgen kerja...sya hrus gmn...

1 Tanggapan

Kalau muslim,berdoa ya bun. Agar diberi petunjuk oleh Allah baiknya bagaimana