bedong

Bunda. Memang benar ya kalo anak gamau dibedong nanti kakinya jadi gak bagus? Anakku ngulet terus kalo dibedong kaya ga nyaman tp ada ibu2 tetangga bilang gitu

67 Tanggapan

kalo bnr, berarti orang luar negeri kaki nya ga bagus? di luar negeri ga ada bayi yg di bedong loo..

Anakku sebulan aja dibedong itupun jarang2.. krna aq pun ngerti bedong itu hanya menghangatkan saja..

Anakku jg gak mau dibedong, dibedong kl abis mandi aja nanti lepas sendiri kl dia ngulet gitu

ga ngaruh. bedong cuma untuk menghangatkan dan ga kenceng kenceng kalau aku. itupun cuman seminggu

Anakku malah g dibedong.alhamdulilah kaki g ada msalah.dibedong tu hny buat tubuh hangat saja

Ponakan saya juga dari lahir jarang dibedong, alhamdulillah sekarang baik2 aja kaki nya😊

fungsi bedong itu hanya untuk menghangatkan bayi, banyak2 baca artikel bun sangat membantu

Enggak ngaruh bun, bedong fungsinya cuma buat mengahangatkan debay sama seperti selimut

Ga bner mom. Sma anak sya umur 3 bulan juga msih suka ngulet bahkan smpe kentut lg hehe

Ga ada hubunganya bentuk kaki sama bedong... Bedong hanya untuk menghangatkan aja kog