?

Bunda... Boleh gak makan nasi ??? ???? Emang kacau aplikasi ni.. Kebyakkan nanya yg g jels, yg sy yakin yg nnya pun dh tau jwbnnya.. Shingga mnyebbkan, muncul bunda2 yg iseng dgn jwbn... Pertnyaan, yg ckup pnting pun trlewatkan...? Bole makan ini lh, itu lah... Sya yg jwb, selagi tak ad riwyat bermslah dgn kshatann, aaaman kok.. mkn lah sesuai yg dibutuhkan. Boleh bw bayi keluarlah.. Bwa lah, tdk pa2.. knp dilrg dibwa.. klu mnurut kdoktran, takuut ntr bayinya kena virus dri luarr.. klu mnrut org tua, takuut byk setan.. Boleh keluar sore wktu hamil... Bolehh, lihat sikoon.. klu kluarny lg hujan drrass petirr menyambar disertai badaiii.. jgn kluar dlu tunggu berhentii..??? Prtnyaan berbobot dikitlah.. Jgn buat bunda lain jd julid.. ? yg mrs jgn trsinggung ya... Kn prnh dgr sesuaikan bibit, bebet dn bobotnya.. ?

38 Tanggapan

Aku juga prnh ngutarain pendapat gitu. Dg bahasa yg sopan bgt sdh menurutku. Eh malah aku yg kena bully. Gk paham deh yg pada belain begtu hehe

4y ago

sama saya juga. ada aja yg belain, heran.