bedong bayi

bund bayi di bedong itu smpe usia brp bulan ya? soal nya bingung nanti beli banyak bedong bakal kepake atau engga. mksh jwbn nya bun can ❤️

38 Tanggapan

cuma 3 mingguan itupun yg terakhir² bedong stengah badan krn tangannya dikeluarin trs. skrg bedong jd alas tidur aja😅

Waktu di klinik aza 1 hari di klinik.. 2/3 hari di rmh... Itupun aq yg bedong entah bener ato tidak ngebedongnya. 😁

sampai mau umur 3bln, tapi ngga dibedong terus bun. dibedong pas susah tidur, kalo dibedong jadi pules tidurnya 😂

gk ada sebulan udh gk d bedong kl ank sy bu, soalny pas cuaca panas, gerah..bayinya gk mau..lepas trs😁

Anakku cuma pas di RS. Itu pun cuma setelah dimandiin. Stlh dikasih ke saya, saya buka bedongnya 🤣🤣

Bayi saya cuman sebulan di bedong nya, soalnya dah gamau di bedong nangis kejer kalo dia di bedong 😁

klo aku dulu ank perempuan smpe 3bln krn supaya kaki ny bagus klo laki-laki cuma smpe 40hr doang

kalau anak saya smpe umur 6bln bun itupun mau tidur aja klau ngk di bedong ngk mau tidur dianya

sampe bayinya gak mau lagi bund.. bayiku sampe sebulan aja. ga bisa sudah dibedong lepas mulu

Anak ku ga ada sebulan di bedong hihihi pas keluar dr RS dan plg kermh aja pake bedong nya..