Nafas newborn

Bun nafas bayi ku kalo lagi nyusu kadang bunyi ngik ngik gitu, ada yang sama ga sih, trus bahaya ga ya bun?

1 Tanggapan

sama bun ... aku jga gtu... kadang sampai gumoh... tapi setelah di buat sendawa bun allhamdulillah sembuh.... aku letakan kpla bayi di pundak terus tepuk pelan 2x punggunya setelah sendawa ndak bunyi lg... aku lakuin terus setelah menyusi... dan jemur setiap pagi... sekarng sdah tdk ngik2x dan gumoh lagi...

2mo ago

bayiku susah bun disendawain, apa ini jadi pengaruh juga ya