Mengenai bedong

Bun mau tanya dong harus ga sih bun bayi dibedong soalnya anak ku baru 2 bulan dah ga mau dibedong#seriusnanya #bantusharing .. Makasih ya yang sudah mau menjawab.

31 Tanggapan

anak ku dr lahir bedongnya kalo mau tidur pagi sm tidur malem, itu jg cuma 2 jam aja 😂

anakku dulu dibedong cuma sampe umur 2 mingguan 😂 selebihnya pake baju biasa bun

anak saya cuma bntar Mak d bedong sekrng bedongny udh dsmpan rapi lg,,hehe

Anak saya dibedong sampe 1 bulan. itupun dari 2 minggu udah gak betah dia

anakku cuma sebulan aja dibedong bund itupun pas dibedong cuma sebentar2

kalau kata orang dulu kan fungsi nya bedong biar kakinya ga bengkok ya.

lama amat 2bulan. anakku dari lahir ga di bedong

bedong itu fungsinya menghangatkan aja bu..

ank saya dibedong ga sampe 2 minggu bund,

anakku baru 2minggu sdh gamau dbedong