ibu hamil

bun mau nanya kalo bumil baru 12minggu boleh gak makan ati ayam

13 Tanggapan

Boleh buat nambahin HB nya bun. Tp yg mateng dan yg bersih. Jgn jajan diluar takut msh setengah mateng. Masak sendiri aja.

Boleh bun mlh bgus buat HB... Tp jgn trlalu bnyk juga ati ayam vit A gede janin kelebihan vit A juga gg bgus

Buat nmbah darah . Zat besi. Aku aja tiap mlm mkn ati ayam digorengin sma suami .

Apasih yg bikin gaboleh makan ati ayam sampe harus nanya kek gtu

Boleh, masak yang baik yah bun. Sampai matang betul

boleh bun, yg penting udah dimasak ya..

Boleh bund , asal udah mateng tapi yaa

Dianjurkan ATIKA bun "Ati Ikan Ayam"

boleh bangeeet

Boleh sangat