Kepala belum bisa tegak

Bun hyong naros bayi abdi tos 4sasih tapi te Acan tiasa Tegak mastakana malah sok ngalehek wae mastakana. Saran Bun Kedah kumaha supaya te ngalehek wae mastakana hyong Sina ajeg mastakana

11 Tanggapan

sering2 diajak tengkurep bu kin ge kepalanya angkat nyalira, tras pancing ku co'oan anu aya soraan misal piano atw kecrikan di tingalikeun ka luhur ka gigir, asal ulah ka tukang w bisi kacengklak. coba tingal yutub bu "stimulasi bayi agar kuat tulang leher" seeur bu di yutub mangga tingali

2y ago

muhun hatur nuhun Bu 🙏

coba pake bahasa indonesia ajh bund gk semua orang paham bahasanya . tapi yg sy tangkep bunda nanya debay belum bisa tegak kepalanya harus bagaimana ? kalau iya sering" diajak tumytime bund

2y ago

anakna seer di tangkubkeun teu bu? meh teteg kudu sering di tangkub keun, ngke manehna mun cape geh ceurik, karak hadean ku ibu..

Sering di tummy time atau di tengkurapkan,, caranya bisa dicari di google,, jangan khawatir bayi nyungsep ya,, yg penting ttp awasi,, nanti lama” kepalanya tegak

kudu sering di tangkubkeunn buuu, ulah di tangkarakeun bae atawa loba di a ais, meh nyana biasa, meh teteg.. kasar sunda saya, maap 😂

2y ago

hahah muhun Bu hatur nuhun 🤣🙏

sering-sering di tummy time, biar dia belajar angkat kepala

usia brpa bunda? sering tummy time sebentar tp sering

Koe Ngomong opo,, aku Yo ora ngerti 😭😭😭😭

2y ago

Trs aku kudu piye, tulung sing iso terjemah yo terjemahke😅

ada translate ? aku ga paham sama sekali🫣

di tummy time bun ngke oge ajeg geura mastakana .

2y ago

muhun Bu hatur nuhun 🙏

coba kang translatenya mana😂😂😅