Bumil

Bun, bumil bole makan mie instan??

17 Tanggapan

Boleh saja, tidak ada pantangan nya. Namun jangan keseringan. Ibu hamil perlu banyak kandungan nutrisi sedangkan dalam kemasan 1 mie instan sangat tidak mencukupi nutrisi yg diperlukan bagi ibu hamil

ntah pertanyaan keberapa bumil boleh makan mie atau gk😪. hamil itu bukan sakit yg apapa gak boleh makan, boleh makan asal tidak berlebihan.

Boleh kok bunda tapi jangan sering² yaa Yang mau susu gratis ayo klik link dan daftar sekarang😍 http://sot.ag/cHcfJ ini bun

boleh tpi jangan sering2 bunda...kalau dokter menganjurkan 1 bulan sekali aja...😌😌😌

mi instan buknlah bom nuklir yg haram untk dimakan bundaku sayang 😁

Boleh tp jgn sering² n air rebusan'y dbuang ganti air baru..

Boleh bun asal jangan berlebih, cuma ngilangin kepengen aja

Boleh yang penting jangan sama bungkusnya Bun... 😁

boleh , jangan sering sering yah bun .

Bolh, aslkn jgn keseringan bun