buah buahan

bun boleh g bumil mkn rambutan ? brusan tmn dtg bawa buah

buah buahan
147 Tanggapan

Boleh bangen bun,,,kata mertua aku sih bagus buat bayinya biar lebat rambut si bayi nya...

Boleh kk kmaren pas panen rambutan mertuaku bawa bnyk aq jg mkn bnyk rambutan lumayan ngurangi mual

4y ago

ya bun soalnya ak lgi mual2 jga

Makan akh bun kebetulan ditempat saya lgi musim rambutan Tiap hari saya makan rambutan

Boleh tp jgn banyak2 ya bun apalagi yg terlalu mtg soalnya yg terlalu mtg mrngandung alkohol

4y ago

Iya bunda

Aduh pengen bgt rambutan.. di tmpt aku lg ga musim. Boleh bun... tp jgn kebanyakan ya

Waah ini enak bun. Bikin seger. Saya sering makan karna di tempat saya cuma 2rb/10bj

Klo bingung mkanan apa aja yg boleh/gk.. cari di aplikasi ini ada fiture nya kok bun

mkch bunda semua dah bantu jwb ...smga bunda dan debaynya pada seht smua..aminnn

Boleh,tp jangan banyak2 ya bun, karna sesuatu yg berlebihan it g baik.

gak boleh bun kalo sama kulit , bijinya , rantingnya , daunnya dan pohonnya 🤣