tendangan cinta

Bun, berapa weeks kira2 bisa bnr2 ngerasain tendangan janin?aku kadang ngerasain linu kadang d perut sblh kanan, kadang di perut sblh kiri dan linunya smpe k miss v...apa mungkin itu tendangan janin?uk 17w6d Maklum bun pertama ngerasain hamil :)

1 Tanggapan

Tiap bumil lain2 Bund. Ada yg usia sgtu udh ngerasa. Tp biasanya kl kehamilan perdana baru ngrasain d usia 20an weeks. Ptg smuanya sehat ya Bund~ rajin kontrol aja

4y ago

Iya bun, aku tiap bulan kontrol bidan