Bayi 3 bulan masih di bedong

Bun ... Adakah yang sama dengan anak saya Anak saya umur 3bulan tp kalau tidur di ayun tapi masih di bedong soal y kalau g di bedong bbo y cuma sebentar....

1 Tanggapan

kesian amat Bun bayinya di bedong, udh 3 bulan harusnya di lepas , jadi anak bebas buat bergerak Bun. wajar Bun anak sgtu mah jgn di biasain

4y ago

tapi sehari2 bedongnya di lepas , apa mu tidur aja , jgn di ikutin kemauan anak Bun , nanti jadinya keterusan,