Besok HPL

Bun Berat janin 3 kg Itu normal Tak?? Sebab Saya Esok Dah Tarikh Hpl Tapi Tanda2 Nya Belum Ada Lagi,Tolong Bagi Info donk Bun Gmna Caranya Agar Baby Cepat keluar🙏#seriusnanya

1 Balas

dah dekat due,normal jika berat bby 3kg. boleh cuba aktif kan diri. kemas rumah. berjalan kaki. try buat jus nanas. ada sesetengah org,minum jus nanas je terus datang sakit nak bersalin. berhubung intim di hujung² trimester juga memudahkan proses kelahiran. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin mmy,bby dan mmy sihat dan selamat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y ago

Amin Ya Rob🙏🙏 makasih info nya bun🙏