bedong bayi

Bun, bayi mulai gak dibedong di usia berapa ya bun??

20 Tanggapan

bayiku waktu new born dibedong cuma kalo abis mandi biar anget sama mo nenen biar gampang gendongnya, klo bedong biar kakinya lurus itu mitos ya bun

pulang dari rumah sakit udah gak dibedong lagi bun.. tp kalau anak rewel, boleh dibedong biar anteng..

Anakku cuma 1 bulan bun slebihnya dibedong stengah kalo mlm supaya sikecil bobok nya nyenyak bun

Baby saya jalan 2 bulan udah gak dibedong lagi bun.. baby nya nggak betah dibedong lama2 bun

Anak ku udah 2bulan masih tak bedong, gapapa. Babyku juga masih mau di bedong

Tergantung si anak bun. Tujuan membedong untuk menghangatkan tubuhnya

Anak saya dibedong cuma seminggu, itu pas malem aja mom.

Ankku cm 2 minggu kurang ga suka bedong dy

Makasih bunda buat sharingnya🤗

baby ku cma sebulan doang d bedong bun