helm me ?

bun bayi ku baru 2bulan dibedong nangis terus ga betah, ga dibedong tidurnya mulet2 terus kepalanya mau ke kanan terus bun udah dilurusin ke kanan lagi kanan lagi sampe kuping sebelah kanan beda sama yang kiri

4 Tanggapan

tangannya jgn ikut d bedong bun, mgkin nangis krna ga enak kan gabisa gerak bebas gtu tgnnya bun. jgn terlalu knceng juga bedongnya,,

usia 2 bulan ngk usah dibedong lg bund, kasian... tanganx perlu bergerak aktif, biar motorikx kasarx berkembang

mau belajar tengkurep kali bun

kasian bund. jangan dibedong