Perut senak selepas bersama suami. Normal ke tidak?

Hi bumil2 semua. Nak tanya, adakah normal selepas kita bersama dgn suami, perut akan berasa sakit mcm senak mcmtu? Tapi takda spoting ka apa ka. Cuma senak, cramp mcm period. #ingintahu #firsttimemom #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

sy pun rasa mcm tu juga setiap kali bersama suami. lbh² lg hujung² trimester. Alhamdulillah sy dah bersalin minggu lepas

Kalau hujung trimester sy pun ada rasa macamtu. Mungkin efek sperm. Memudahkan pembukaan jalan baby untuk keluar