saja nak luahkan

bulan ni rasa macam ramai sangat mengandung , ada yang dah bersalin hmm bestnya rasa kn nikmat tu . doakan saya dan kawan2 yg ttc dikurniakan zuriat tahun ni#pleasehelp #TTC AfterMiscarriage

4 Balas

Saya 1st dapat chemical pregnancy..husband bawak makan angin pegi jln jln spya x stress alhamdulillah Allah bgi rezeki skrng da 20w ..semoga awak pun dpt rasa nikmat yg sama..smoga Allah bgi rezeki zuriat secepat yg mungkin untuk awak ..aminn…jgn stress fikir apa yg org kata

8mo ago

baik akak terima kasih untuk doanya🥰

sy pun baru gugur hujung tahun lepas ank first alhamdulillah tak sangka lps raya Allah bg rezeki utk kali ke 2..org kata kalau nk pregnant jgn stress2 so sis jgn stress2 ye just enjoy je yakin perancangan Allah itu yg terbaik akan ade rezeki sis lagi nanti

8mo ago

🤲🏻😘

amiin, inshaAllah ada rezeki awak utk dpt anak lagi. jgn menyerah n sedih yaa. Allah akan bagi bila waktu yg sesuai, skrg enjoy dgn husband dulu , jgn fikir mulut org n negatif okay.

8mo ago

Aminn Amin🥺🥺

InsyaAllah,1 hari nanti awak akan merasa juga mengandung..sy doakan semoga awk dikurniakan zuriat secepatnya..🤲🏻

8mo ago

amin amin terimakasih utk doakan kita🤲🏻