Bersama selepas bersalin

Bulan 10 Saya melahirkan bayi perempuan (ank kedua) secara normal (vacuum) selepas habis pantang hingga sekarang bila bersama Saya rasa sakit tak selesa,jadi adakah bila bersalin normal ,bila bersama puan2 ada rasa mcm ni?? Before this ank sulung Czer..jadi first time Saya rasa mcm ni..normal ke??

1 Balas

Sy pn vakum.. Ank lahir bulan 8 ari tu.. Mmg pantang 100 hari xbersama.. Bila mula2 nk bersama mmg rasa pedih sikit, sy smpi check balik risau terkoyak.. Ngadu gak kt husband, dia mmg wat seperlahan yg mungkin.. Pedih tu masih ada, tp lama2 oklah.. Takes time gak, xtaulah sbb mindset or x..