Folid acid

Bru2 mengandung mmg kena makan 400mg ke kalau 5mg blh x#SeriusTanya ?

4 Balas

saya makan yang 5 mg. and haritu tanya dr nak ambik yg berapa mg sepatutnya, dr kata bagus dah tu yg 5mg sya makan. so saya teruskan je lah. saya mkn yg brand hovid tu

4w ago

oo yke..kira ok dh la ni sy ambil 5mg..ok tq awak

folic asid 4mg@5 mg dos sesuai bg preview mom atau yg ttc..xde problem pun..yg pentg mkn…

Sy dpt 5mg dr doctor..so makan yg tu je..park sini kalo ada org lain dpt bg jawapan

3w ago

Bolehhh

ye awal kandungan 400mg

4w ago

5mg terlalu tggi...klau kandungan ada mslah bru doc suggest 5mg