nak tanya masa skrg nak masuk 9bulan boleh ke prgi urut belakang je?

brpa hari ni belakang sakit je smpai menangis tak larat.. rasa nak prgi urut tapi ada tnya org tak boleh tapi kali ni rasa2 nak tnya siapa yg tau 9bulan mcm ni boleh urut belakang je mmg tak larat dah#pleasehelp

2 Balas

Boleh, saya 36 weeks pn sakit n lnguh bdn dan cramp tgn. Urut dgn org yg pndai urut dan dia mmg tk sntuh bahagian perut dan pinggang pn urut soft je

1y ago

betul tu nak urut dkt belakang je.. bagi rasa hilang2 sakit

boleh je. crik org yg urut prenatal.