Hi Mommy!!!!!!

Breast pump ada 2 jenis la kan..manual dgn electric..mana satu senang pakai ye..... brand apa yang elok?...

2 Balas

ade byk jenis wak. electric, manual, wireless, manual wireless, portable. beli ikut sesuai condition awk. mcm sye ade manual wireless, electric, wireless. sye pakai ikut keadaan. kalau kt luar manual wireless. kt rumah siang nak buat kerja pakai wireless. mlm pakai electric. brand pon ikut jenis suction mcm mana awk nak, nak silent ke bising ke soft suction, hard suction. mcm sye ade no brand beli kt lazada, momohouse, supermama, spectra. kalau nak crik yg silent boleh go for ashlee lora or moozi s18. nak yg best ade youha, mamanex, arley. nak yg expensive and best among the best ade willow or elvie.

Kwan2 sy ckp brand medela bagus