Minuman yang boleh di minum bumil

Boleh apa tidak ketika usia kandungan berumur 6 minggu .. seorang mengkonsumsi air es Atau boleh apa tidak makan ice cream?

3 Tanggapan

Pas banget kemaren saya tanyain waktu periksa, katanya boleh bun kalau air putih dingin gitu, ice cream juga gapapa. yang ga boleh katanya kalau minum es yang manis², misal es campur dll.

aku stock ice cream di rumah, dan itu juga bagus buat ibu hamil yg mood nya kadang berubah, dan yg harus naikin berat badan kayak saya. tapi harus yg bersih yaa:)

2y ago

boleh di tiru juga bunda

boleh mom, aku suka sekali eskrim