Barangan btul2 keperluan hosp sahaja,tq

Boleh x share barang apa nk bawa yg terkini yg btul2 pakai sahaja, sy 2-3 hari kemas dok la confused😂🤣 padahal anak no 2 lupa dah semua. Cth utk baby: Labour room, day 1-3 Utk mak2: Sy google dah semua tp kebanyakkn nye byk sgt nak bawa lastly xpakai #keperluanbaby #baranganbersalin

2 Balas

Kalau saya area kuching srwk Baju baby - bwk utk balik je Baju ibu - bwk time balik je Tisu basah wajib Bendung utk balik Minyak angin baby / ibu Pastu air roti utk kita sendiri

9mo ago

Owh ya pempers paling banyk saya bawak