Barangan btul2 keperluan hosp sahaja,tq

Boleh x share barang apa nk bawa yg terkini yg btul2 pakai sahaja, sy 2-3 hari kemas dok la confused😂🤣 padahal anak no 2 lupa dah semua. Cth utk baby: Labour room, day 1-3 Utk mak2: Sy google dah semua tp kebanyakkn nye byk sgt nak bawa lastly xpakai #keperluanbaby #baranganbersalin

2 Balas

sy bawa baju baby untuk labour room,day 1,dan balik..serta extra..sbb kalau tak ad aapa2 maybe 1 hari 1 mlm dah boleh balik..pampers bawak dlm 20 pcs dah cukup..klaau tak cukup boleh standbybdlm kete suami..nanti kalau nka suami boleh terus ambik..tak perlu nak cari2..