Sultanah Bahiyah 2023.

Hi, boleh tau tak prosedur bersalin di bahiyah 2023 ni? suami dh boleh teman dkt LB tak? Dh boleh melawat? Sbb dulu bersalin anak pertama 2020 dkt situ, sbb masa pkp kan. Kalau skrg macam mana ye? tq 😊

2 Balas

maaf sis nak tanya, bersalin di HSB kt labour nnt kena bwk baju baby ke atau pakai baju n bedung hosp punya ye ?

1y ago

tapi blh je stanby 2 helai baju dia. satu lagi letak dlm kereta just in case. sbb sy hritu anak terus masuk nicu. gula dia tak ok, then kuning tinggi. so pakai pampes je la duk lampu biru. hari ketiga dia kt nicu baru boleh balik. Sy je sehari ditahan di wad sbb demam aftee bersalin. esoknya boleh balik dh