recommend susu mengandung.

Hi, boleh tak recommend kan susu untuk ibu mengandung? saya plan nak try enfamama A+ tapi flavor chocolate. okay ke? ataupun ada cadangan susu lain juga boleh kita share share hehe . terima kasihh 🫶🏻 #firstbaby #bantusharing

8 Balas

minum aje susu apa pun.. susu biasa blh.. janji ada kalsium ibu & anak.. kdng ada setgh doktor x syorkn minum susu khas preggy sbb kandungan gula tinggi..

saya minum enfamama coklat . hb ok , tapi makin lama ,makin jadi tak lalu .macam hamis pula😂 so dah tukar calla milk strawberry .

Saya minum susu enfamama a+ sekarang..tak tahulah ok ke tidak..tp tengok yg tu je kandungan DHA dia tinggi compare yg lain..

doc suggest minum freshmilk shj... susu tepung ada kandungan gula.. jaga2 akan mudah kena GDM kalau amalkan

Sy first pregy pn mnum enfamama A+.. skg blm start mnum susu lg..

doc saya suggest frisomum, sedap rasa macam susu dutch lady

Yg penting xde flavor sb kandungan gula tinggi..

Sy minum susu Calla milk