Nak tanya plzzzz kandungan 9 minggu

Boleh tak nk makan mggie teringin Gile rasa🥹🥹🥹🥹😭boleh ke makan 9minggu kehamilan ##seriusnanya #firstmom #ingintahu

9 Balas

Saya pon teringin haritu and dah makan. Makan pon 3 suap je hilangkan teringin tu. Yg penting rebus dulu maggie tu then tapis and basuh maggie tu. lepas tu baru masak balik. Kalau berkuah masak balik dgn kuah then letak lauk lauk tambahan and sayur. Kalau goreng, goreng je mcm biasa.

boleh tapi makan jgn banyak sgt..makan sikit2 buat hilang ngidam jee.. haritu sye terlupa nak makan sikit2 sekali makan sebungkus ramen samyang terus 🤣 alhamdulillah nasib baik takde apa2.. tpi bagusnya makan sikit jee untuk lepas rasa

Mcm saya makan buat rasa2 je..tu pon geram nak habiskn semua🤣 tp suami dah jeling2🤣

Bole yg pnting awk kena basuh maggie tu dulu , jgn lupa cmpur dgn sayur atau telur☺️

Atas badan awak. Mcm saya tk boleh. Haritu mkn terus gastrik. Tobat tk mkn dah.

saya makan okay je. dari anak first. ni tgh pregnant ank no2 makan okay je 😂

Boleh. Sy sarankan letak juga ayam/telur + sayur sikit dlm maggi tu.

Sya makan je terus sebungkus😂 kndungan sma jugk 9mnggu

makan buat hilang ngidam boleh je sis.. jangan selalu