MENUNDUK AMBIL BARANG ATAU BUAT KERJA

Boleh tak Kita bend down Dan ambil barang atau buat kerja Dalam minggu ke-6? Memang rimas setiap kali kena tunduk ambil barang #ingintahu

1 Balas

Boleh. Why not? kalau betul cara okay je.. Kalau barang jatuh x kn nk biarkan sahaja atas lantai atas alasan sbb pregnant week 6 x boleh bend down? Mgkn awak boleh Google cara2 yg betul untuk tunduk ambik barang dari lantai, cara2 yg betul untuk angkat barang dari bawah.