anak sy asal vaksin je demam asal cucuk bulan je demam

boleh tak kalau bagitahu dkt kilnik yg sy taknak cucuk dekat anak.. dh takut sgt terjadi anak demam panas batuk smpai kena tahan hopital... asal je cucuk mesti demam..baru2 ni cucuk 5bulan baru lps baik demam lps tu cucuk bulan ni demam lagi.. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

boleh je sis kalau tak nak anak vaksin. kena isi borang tolak vaksin. ibu bapa ada hak utk tolak vaksin ya. mcm jiran sy,anak dia selalu demam berpanjangan setiap kali cucuk vaksin. masa umur anak dia setahun,dia bagitau nurse. sister yg baju biru tu sampai dtg rumah dia pujuk jiran sy tu,tp jiran sy berkeras tak nak. utk timbang berat badan,dia dtg klinik mcm biasa. hanya skip vaksin ja. kalau nurse tu ckp kasar²,sindir² sis sebab tak nak ambik vaksin utk anak,sila laporkan sispaa kkm

4mo ago

betul sis.. sy ada tnya kawan jgk dia kata ibu2 ada hak je tak terus kan tapi nurse yg kdg2 pedas mulut