balik kampung

Boleh tak ajar macam mana nak cakap kat orangtu supaya tk cium my daughter because my baby pramatang howw ?? 😭😭 , saya buntu la minggu depan nak balik kampung dah diorg kalau nmpk baby mestila ciumkan , saya ingat bila diorg nk cium just tutup muka my baby guna tangan but takut diorg terasa yaallah help pls #bantusharing #firstmom #babypramatang

1 Balas

Ada group whatsapp family tak? Pesan awal2. Ckp doc pesan tak boleh.