nak bertanya

boleh tahu ni ruam ke atau apa ya ? ada cara tak nak hilangkan . baby saya baru 20hari . #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

nak bertanya
17 Balas

normal je tu anak saya pun ada juga nanti bila meningkat bulan dia hilang sendiri , jangan risau

Baby saya pon masa pantang ada jugak ruam ni. Kiri kanan muka. Hilang sendiri je sis

Terima kasih semua ibu2 bagi jawapan yang membantu untuk baby sy 😍🥰💕..

Baby Saya pon jadi mcm ni lepas cukur rmbut smpi kemukaaa ni pun tgh jadi

Anak sy masa awal awal pun camtu. Tp x letak pape, dia hilang sendiri.

Pakai snowy lotion in Syaa Allah hilang

nnt hilang sendiri.