Preganancy Symptom

Hi boleh sy tahu, wife sy skrg pregnant week 15 and sometimes dia akan sakit bahagian perut (cramp). Normal ke untuk ibu mengandung? #firstbaby #firstdaddy

2 Balas

Normal encik. Jangan saja cramp tu sangat sakit diikuti dengan demam panas.. Nurse bagitau sy hritu kuatkan minum air masak. Skg saya dah masuk 11w cramp perut semakin kurang. Xkerap dah

normal sebab rahim sedang membesar. tp kalau terlalu sakit boleh terus ke hosp utk cek. jgn risau,biasanya ibu mengandung akan dilayan sebaiknya