Produk apa sesuai

Hi. Boleh suggest x krim apa yg elok nk sapu kt muka baby. Kulit dia mcm kering lps tu merah2 kt area tu. Dh apply lotion bzu bzu. Baby 2bulan bf. #bantujawab #ingintahu

Produk apa sesuai
6 Balas

sis skrg ni perlu stop losyen bzu² tu sbb ank sy pon mcm ank sis before taw now sy hanye gunakan losyen snowhitee n pkai kan bedak bzu² je Alhamdulillah 4 hari kulit beransur pulih n ok da skrg..upenye losyen bzu² ni die mmg keringkan kulit nye xsuai sy trus stop kan.better stop n beli losyen tu xkisah flav grape or strawberry Alhamdulillah nanti ok..smoga kulit ank sis kembali pulih🤲🏻

1w ago

myb die beli yg bukan dri hq sis..better ambk yg dri hq..sy pon ade nmpk komen tersebut tp mayb die beli dri seller yg fake bkn direct hq.ank sy pkai Alhamdulillah ok je

Anak saya 2 bulan macam tu juga. Saya sapu Ceradan Cream. Lap muka anak dengan face towel yang dispray air setiap kali lepas menyusu atau pipi kena muntah susu, then sapu cream tu.

6d ago

sy pun buat mcm ni & pakai ceradan..kejap je da ilang merah2.dlm 3 ari cmtu da cntik balik kulit baby..

anak Sy pernah naik ruam, Sy apply Cetaphil baby. alhamdulillah sesuai dgn anak sy

Anak saya naik mcmtu saya boh bedak bzu bzu tu yg cooling tu bgus . Sat ja hilang

6h ago

Buh bedak bzu2 je ke?

sama baby saya 2m..pun sama mcm tu..

1w ago

pkai losyen snowhitee+bedak bzu² Alhamdulillah ok nanti

Zeho cream