Barang baby newborn

Boleh suggest tak kalau nak beli brg baby newborn kan, better pergi expo atau ada je kedai yg murah??? Kalau ada kedai murah boleh suggest tak. Saya area selangor....Tq ##firstbaby #firstmom

14 Balas

sy bnyk bli online je..lg2 bile ad free shipping lg la bli skali bnyk😅..dkt expo kdang ad yg mahal..

Ni sale 11.11 Anakku beli kat lazada murah betul. Baju pun cantik2. Ada yg below rm 10.

saya suka beli dkt shopee. sebab skrng shopee byk discount. lagi2 kalau beli time live.

better shopee je mommy🫶🏻 lebih banyak jimat dari beli dekat store