Hello mommies semua boleh recomend tak

Boleh suggest tak brand ape yang bagus utk bayi baru lahir kalau ade rashes dekat bontot die, baru nak start shopping brg baby cume ini je yang tertinggal#ingintahu .

5 Balas

Anak abang saya pakai benpanthen sis. Boleh beli dekat farmasi. Terus elok merah merah anak dia kesan pakai pampers 🫶🏻

11mo ago

Ye ade baca kat shoppe and googgle bepathen pon mmg bagus jugak hehe anyway thanks sis

Sudocream pun elok menjadi untuk anak saya. Naik ruam kat muka pun saya sapu juga nipis

11mo ago

Itulah sis ade tengok jugak kat shoppe banyak positive feedback hehe

Saya pakai sebamed range. Shampoo, body wash, lotion, diaper cream.

11mo ago

Oh mustela pun bagus u. Dah alang2 u pakai je one set hehe. Most welcome 😊

Yg Jenama puréen tu elok tak?

Allano lotion

11mo ago

okay sis tq