Maternity pad

Hi, boleh suggest kan maternity pad brand apa & yang jenis macam mana yang sesuai ya ? Saya first mom xada pengalaman lagi🥺 help ya mommies 🥺#firstbaby #seriusnanya #bantusharing

4 Balas

sy beli cm ni untuk lepas bersalin. pad jenis bertali senang nanti doc or nurse nak cek luka. x perlu angkat punggung. beli kat shopee. sy pon 1st mum. hrp2 ok pad ni. then, sy standby beli libresse maxi wing 32cm. beli siap2 je.

11mo ago

mummy boleh tgk gmbr dia kat shopee. tgk review. tali dia jenis memeri. bukan cm tali mask tu. dan x perlu pakai panty lagi.

Pakai jenis seluar tu mcm kotex pants senang ataunpakai je pad biasa yg extra long

Macam saya guna 2jenis, pad maternity kasumi dengan kotex pmperss

Sis beli yg mcm pampers la senang