Review & suggest starter kit mandian baby

Hi all. Boleh suggest brand yang okay untuk set mandian baby? Saya dh list kan cuma mgkin dlm ni ada ibu2 yg boleh suggest. Terima kasih. #firstmom #firstbaby #ingintahu

4 Balas

Bagi sy lebih baik pakai y biasa dan harga pon berpatutan dulu.. Beli y travel dulu.. Kalau baby xsesuai baru tuka y lain.. Anak first mmng nak bagi y terbaik untuk dia.. Tapi dengan ekonomi skrg selagi boleh jimat kita jimat.. Sbb bila anak dah besa lagi banyak pakai duit.. So berpada pada and duit y ada boleh saving untuk masa depan anak..

Yang betul2 sesuai from day 1, cari yang mild formula. Antaranya - Sebamed - Cetaphil - QV - Aveeno - Mustela - Pigeon Botanical Natural

7mo ago

Most welcome.😊 I see, kalau macam tu usually mild formula brand within that pH which is 5.5. So no worries.

cetaphil. pakai body wash and lotion. tengok review ramai cakap sesuai utk sensitive skin and kulit baby lembut

Sebamed okay sis. Beli yg travel pack kecik2 tu

7mo ago

tq sis. nnti sy cari dan survey