Tips lebatkan kening baby

Boleh share tips atau petua lebatkan kening baby.. Anak nak masuk sebulan ni.. Waktu newborn saya guna petua letak air susu kat kening, tapi dah nak masuk sebulan ni makin tak nampak kening.. Sape2 boleh share? Ade produk sapu2 ke? #firstbaby #bantusharing

18 Balas

Saya tgok petua dulu dulu dia lukiskan kening anak guna pensil kening skjap. Nnti trbntuk cntikk klau takda kening. Tp sy blm pnh cuba

petua kami, guna batang daun sirih, patahkan batang tu dan guna getah yg dkt batang tu utk lukis kat kening. buat hari2 lepas mandi 😁

2y ago

Ala susahkan nye petua ni xde daun sirih.. Hihii.. Tq share

biasa org pakai celak arab op😅 sbb anak spupu pun biasa pakai celak arab tu alhamdulillah kening makin ada la skrg

Xde tips pn..bagi saya biar je camtu Sis..sbb masih awal lg tu..inshaallah nnti ada la kening dia tu😅

dlu mak saya. letak tahi pertama kat kening... bgi bentuk..kami 9 adik beradik smua kening tebal😅

2y ago

Tahi? Ya Allah, macam macam

terima je seadanya Allah tu bagi mcm tu. xperlu la nk nipis kan ke tebalkan ke bentuk kn ke ape ke.

2y ago

Alhamdulillah sy terima seadanya.. Cuma jika boleh usaha saya cuba usaha ye.. Jadi tak jadi tu kehendak Allah.. Xde la bila x jadi tu sampai tak boleh terima anak..

bg sy baru sebulan mmg xnmpk lg la bulu nya cmne..rambut pun myb kena cukur bantal lg😅

Guna pucuk daun sirih ikut bentuk kening