Berat janin

Boleh share takk berat baby korang masa 33 week?? Saya hanya 1575g jee..risau sangat#pleasehelp #bantusharing

17 Balas

Hi mommy. Selalunya kalau baby kurang berat, mommy mesti hb low kan? Awak ada check hb? Everything ok ke? Boleh Cuba minum susu fresh milk macam farm fresh tu. Tak kisah lah chocolate ke original susu ke. Lepas tu makan nasi and lauk and sayur everyday. Saya checkup 2 hari lepas, 34 weeks berat baby dah 2.7kg. Doctor kata kemungkinan masa bersalin nanti boleh cecah 3.8kg. Saya bersalin elective czer.

11mo ago

Betllll

Sy time 33week bby berat 2.4kg.. nanti checkup 35 week pula. Doc ckp klu baby besar jgk kna bersalin induce 38week lpas raya haji🥹😅 means awal bulan 7. 😬

sye 35w anggaran berat baby 2.6kg +-. kalau doktor ckp baby sis ok, in shaa Allah semua ok sis.

12mo ago

Dr kata baby saya kurang berat takut kena bersalin awal

33w time second baby berat dlm 1.88kg.. doctor ckp okey je. baby first 33w dah 2.35kg

time scan 32w ari tu,1.8kg.sekarang 34w tak tau lak.36w baru scan balik

sy kene bersalin paksa 37w sbb masa scan 35w berat 2kg

11mo ago

Awak berapa kg

baru ni scan 34week 2.3kg doctor ckp normal

sy hri tu 6/6,, 33 weeks baby berat 2.4kg

Berat baby masa saya 33 minggu 2.1 kg sis

12mo ago

Oke sangat tuu

sye 32w 6/6 hrtu 1.8kg dh skrg xthula